top of page

Klantenreacties

Monique legt duidelijk uit wat ze doet en waarom. Ze neemt de tijd en zoekt naar de juiste behandeling die bij je past. Persoonlijke aanpak. Zeer tevreden over de behandeling van mijn rugklachten.


Inge

Afgelopen dagen rugpijn, contact met Monique, ze had eigenlijk geen plek maar ze heeft mij er toch tussen gezet. Dorntherapie en emmet en mijn rugpijn was weg. Monique heeft alle tijd voor je, legt alles helder en duidelijk uit en neemt rustig de tijd om het probleem goed te kunnen verhelpen. Ik kom ook al een aantal jaar voor een shiatsu massage en die is ook altijd heerlijk ontspannend en rustgevend. Na die tijd weer een tijdje ontspannen spieren. Kortom Monique is een echte aanrader!!


Miranda Schuiten

Monique is een warm en hartelijk persoon die uitgebreid de tijd voor je neemt. Heb al verschillende effectieve behandelingen gehad en de klachten zijn al een stuk minder. Kortom: altijd erg fijn om bij Minedora een behandeling te ondergaan!


Linda Buwalda

Een aantal keren geweest, monique weet mij altijd van mijn klachten af te helpen. Rugpijn en schouderklachten geheel verdwenen! Helemaal top!


Wilm Schmaltz

Goede behandeling in een ontspannen en persoonlijke omgeving. Mijn klachten zijn duidelijk verminderd. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze na een aantal behandelingen verdwijnen.


Sandra H

Geweldige behandelingen meerdere malen verschillende behandelingen gehad een aanrader om naar Monique te gaan, dus ieder die dit leest zegt het voort!!!!


Nytinja

zeer tevreden. klachten in mn nek een stuk beter en een mooie ondersteuning met de naalden om te stoppen met roken.


Nathalie Hielkema

Schrijf een reactie

Name*

Email Address*

Message*

bottom of page