top of page

EMM-TECH

De Emm-Tech training, een kennismaking in 1 dag met EMMETT -Techniek


De Emm-Tech training is een kennismaking met EMMETT Techniek.  Bij deze 8 uur durende training leer je 11 effectieve technieken waarmee je bij familie en vrienden spierspanning kan verminderen en pijn kan verzachten.

De training vervangt niet de volledige basisiopleiding, of bij hevige klachten een bezoek aan een (huis)arts. Tarief: € 155,- inclusief syllabus.

De EMM Tech dag is MBO nivo en KTNO geaccrediteerd met 10 SBU (studiebelasting uren)

NGS accreditatie: 3 Punten


EMMETT-TECHNIEK BASISOPLEIDING

Opbouw opleiding:

  • de opleiding wordt per 2 lesdagen achter elkaar gegeven; op beide dagen is er een ongeveer verdeling 50/50 tussen theorie en praktisch oefenen in kleine groepen.
  • na 2 dagen opleiding is er ongeveer 6-8 weken tijd voor zelfstudie, oefenen met elkaar, toepassen van de geleerde technieken in de praktijk en het opdoen van ervaring.
inschatting studiebelasting is ongeveer 2x een dagdeel oefenen en ongeveer 1-2 x per week 2-3 uur studie. dit is echter afhankelijk van je vooropleiding, manier en snelheid van leren. Hoe meer je ermee bezig gaat, hoe makkelijker het wordt. "volgens vele studente


Inhoud van de opleiding

  • Belangrijke aspecten in de omgang met cliënten
  • Leren herkennen van klachtenbeelden
  • De EMMETT Techniek principes
  • De punten die gebruikt worden voor het oplossen of verminderen van spanning

De volledige basisopleiding wordt afgesloten met een Practitioner certificaat

omvat in totaal 12 dagen, 6 x 2, (Module 1&2, Module 3, Module 4, Module 5, Module 6, Review dag Module 6 en een Practitioners dag)


Practioner Dag

Op deze dag worden de vaardigheden en kennis uit de 6 Modules gecontroleerd en getest. Er wordt een kort schriftelijk examen afgenomen. Bij gebleken geschiktheid wordt de dag afgesloten met een Practitioner certificaat. Dit certificaat is een meerwaarde om deel te mogen nemen aan de EMMETT Advanced Practitioner opleiding (EP1 t/m 6)


Accreditaties

De Practitioner Opleiding is HBO nivo en KTNO geaccrediteerd (382 SBU, 13,5 ECTS)

NGS         De Opleiding tot EMMETT Practitioner : 66 puntenbottom of page